Vomar opent dit jaar nog vier winkels

Vomar Voordeelmarkt krijgt er dit jaar nog vier filialen bij. De eerste winkel opent op 25 september, in het Amsterdamse winkelcentrum Reigersbos. Daar zat voorheen een Boni-supermarkt.

Op 2 november gaat een nieuwe Vomar-winkel in Ter Aar open. Medio november volgen twee winkels in Uithoorn en Amsterdam (Dijkgraafplein). Coop-filialen worden daar omgebouwd tot Vomar-winkels.  

Ceo Aart van Haren spreekt van een buitengewoon succesvol jaar voor Vomar. "Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan tien procent omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn." Met de vier nieuwe winkels komt het totaal op 69. Om de toekomstige groei aan te kunnen, wordt volgende maand in Alkmaar een nieuw Vers Distributiecentrum geopend.

Reacties 3


Piet Klaassen 11 sep, 10:34

Vomar doet het erg goed. Helaas voor het personeel zijn ze zeer slecht. Contracten welke zonder goedkeuring worden omgezet, functies die worden afgenomen met de mededeling hier doen wij niet meer aan, uren na je gebruikelijke werktijd worden niet betaald onder het mom.. dan had je maar harder moeten werken. Maarja, wel goedkoop.


A Hazenberg 11 sep, 21:10

U kent dat wel, elders goedkoper, wij passen de prijs aan, wordt niet gedaan, loze beloftes.


Marjon Vredeveld 6 nov, 12:08

Wanneer gaat de Vomar op het Dijksgraafplein in Amsterdam open? En als hij net zo wordt als in Badhoevedorp dan kan ik iedereen de Vomar aanbevelen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!