Vomar opent dit jaar nog vier winkels

Vomar opent dit jaar nog vier winkels

Vomar Voordeelmarkt krijgt er dit jaar nog vier filialen bij. De eerste winkel opent op 25 september, in het Amsterdamse winkelcentrum Reigersbos. Daar zat voorheen een Boni-supermarkt.

Op 2 november gaat een nieuwe Vomar-winkel in Ter Aar open. Medio november volgen twee winkels in Uithoorn en Amsterdam (Dijkgraafplein). Coop-filialen worden daar omgebouwd tot Vomar-winkels.  

Ceo Aart van Haren spreekt van een buitengewoon succesvol jaar voor Vomar. "Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan tien procent omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn." Met de vier nieuwe winkels komt het totaal op 69. Om de toekomstige groei aan te kunnen, wordt volgende maand in Alkmaar een nieuw Vers Distributiecentrum geopend.

Reacties

Vomar doet het erg goed. Helaas voor het personeel zijn ze zeer slecht. Contracten welke zonder goedkeuring worden omgezet, functies die worden afgenomen met de mededeling hier doen wij niet meer aan, uren na je gebruikelijke werktijd worden niet betaald onder het mom.. dan had je maar harder moeten werken. Maarja, wel goedkoop.

Geplaatst door Piet Klaassen op 11 september 2019 om 10:34

U kent dat wel, elders goedkoper, wij passen de prijs aan, wordt niet gedaan, loze beloftes.

Geplaatst door A Hazenberg op 11 september 2019 om 21:10

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends