Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

 Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Accountmanager Elektro Retail bij Smeg
Als accountmanager elektro retail bij Smeg ben je het eerste commerciele aanspreekpunt tussen retail en het bedrijf. Je onderhoudt relaties met bestaande klanten, mede door het tijdig en uitgebreid informeren over producten en het doen van voorstellen omtrent nieuwe mogelijkheden. Ook analyseer je de markt, invetariseer je accounts en stel je een strategisch accountplan op.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Internationale Trade Marketeer bij Coram
Als Trade Marketeer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van categoryplannen, productintroducties en promotionele activiteiten voor de grote retailketens in Europa.  Je vertaalt de commerciële strategie in concrete activiteiten, die ons marktaandeel vergroten en onze merken versterken.

Geldrop, fulltime
Vacaturedetails

Head of Growth bij HelloFresh
De Head of Growth rapporteert aan de CMO Benelux, samen met de Head of Brand. De Head of Growth is verantwoordelijk voor performance marketing, partnerships en new business in de Benelux en geeft leiding aan het online team, het field marketing team, het referrals & print team en het partnership team, bestaande uit 15-20 mensen in totaal. Het doel voor de Head of Growth is om het actieve klantenbestand substantieel te laten groeien.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends