Moederbedrijf Marskramer en AKO verwelkomt nieuwe cfo

Moederbedrijf Marskramer en AKO verwelkomt nieuwe cfo

Jeroen Naalden start per 1 oktober als nieuwe cfo bij Audax Groep. Hij wordt hiermee het derde lid van de raad van bestuur van het logistieke retail- en mediaplatform.

Naalden is sinds juni 2019 als financieel interim-directeur verbonden aan Audax. Daarvoor vervulde hij onder meer de rol van cfo bij Circle Media Group en Enerpac en was hij werkzaam voor ARS Traffic & Transport Technology,

Naalden wordt bij Audax onder meer verantwoordelijk voor de optimalisatie van de financiële bedrijfsvoering en -processen en de clusters vastgoed en diensten, zo meldt het bedrijf in een persbericht. “Ik kijk ernaar uit om bij Audax invulling te geven aan de versnelling van de implementatie van de strategie”, meldt Naalden.

Die implementatie van een nieuwe strategie en organisatiestructuur hebben als doel de organisatie duurzaam te maken. Hetzelfde geldt voor diverse fusies en de overname van de winkels en groothandelsorganisatie van Marskramer, Prima, Novy en Toys2Play eerder dit jaar, die daarvoor onder Blokker Holding vielen. Audax Groep, tevens eigenaar van AKO en The Read Shop, nam in totaal 92 Nederlandse winkels over.
 

Reacties 1


Kurt De Leeuw 24 sep, 19:07

Toys2play.nl kan wel een beetje vernieuwing gebruiken :D

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!