Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Senior Projectmanager bij Stoer
Om ervoor te zorgen dat we nog meer retail klanten blij kunnen maken zijn we opzoek naar een georganiseerde Senior Projectmanager. Ben jij de waakzame hond die deadlines kan bewaken? Ben jij iemand die altijd als eerste een groepsapp aanmaakt, feestjes tot in de puntjes organiseert, een volgende vakantie plant als je nog maar net terug bent, of al aan de telefoon hangt om mensen te bellen die je verder kunnen helpen voordat een project exact duidelijk is, dan hebben we jou nodig.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Financial Controller bij Fit For Free
De Financial Controller ondersteunt de financiële afdelingen van Fit For Free en SportCity in de professionalisering van de organisatie. Hij/zij rapporteert rechtstreeks aan het Head of Financial Control en werkt nauw samen met de CFO en de accounting- en business control teams. Door de korte communicatielijnen en de exposure binnen de organisatie is Fit for Free een stimulerende werkplek.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Senior Controller bij AniCura
De Senior Controller werkt in een ervaren en dynamisch finance team met als doel om samen de drijvende kracht te vormen achter de efficiëntie-slag en professionalisering van Anicura. Met de beschikbare financiële gegevens zorgt hij/zij dat AniCura én de individuele vestigingen in Nederland en België continu kunnen sturen op actuele financiële data. Hiervoor schakelt de SeniorController intensief met diverse klinieken om zowel hun behoefte als werkwijze in kaart te brengen en ontwikkelt hij/zij processen en systemen die laagdrempelig te integreren zijn.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends