De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Head of Growth bij HelloFresh
De Head of Growth rapporteert aan de CMO Benelux, samen met de Head of Brand. De Head of Growth is verantwoordelijk voor performance marketing, partnerships en new business in de Benelux en geeft leiding aan het online team, het field marketing team, het referrals & print team en het partnership team, bestaande uit 15-20 mensen in totaal. Het doel voor de Head of Growth is om het actieve klantenbestand substantieel te laten groeien.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Programma Manager Customer Service bij bol.com
De Programma Manager Customer Service ontwikkelt samen met het Customer Service MT een slim en schaalbaar businessmodel waarin bol.com ook als platform de regie behoudt op de kwaliteit van haar klantenservice. Waar klanten én partners van profiteren. In de eerste maanden brengt hij/zij de resources, markt, behoeftes en wensen van klanten en partners in kaart. Op basis daarvan ontwikkelt de Programma Manager een strategie en bepaalt welke transformatie er nodig is om de nieuwe processen en modellen te integreren in de business.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Assistent Controller bij Yoghurt Barn
Als assistent controller draag je zorg voor de dagelijkse financiële- en administratieve werkzaamheden, zoals debiteuren- en crediteurenbeheer, het maken van verkoopfacturen, cash management en verwerking van voorraadmutaties. Je bewaakt en beheert de financiële processen, de weekrapportages en je beheert de personeelsadministratie. Tot slot stel je maand- en kwartaalrapportages op en verzorg je de voorbereiding van de jaarafsluiting. In de beginfase word je door ons administratiebureau opgeleid, waarna je in meer zelfstandigheid je job kunt uitoefenen.

Utrecht/Culemborg, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.