De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Key Account Manager bij Danone Nederland
Als Key Account Manager is het jouw doel om door een duidelijke strategie en een nauwe samenwerking met onze klant Albert Heijn, een maximale en gezonde groei te realiseren in de divisie zuivel. We zijn nieuwsgierig welke marketing middelen jij inzet om dit te bereiken. En hoe jij denkt de consument, retailer en Danone optimaal met elkaar te verbinden.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Head of Driver Operations bij Takeaway.com
Op basis van eigen planningen stelt de Head of Driver Operations zelfstandig een talentvol team samen. Voor dit team is hij of zij verantwoordelijk Head of Driver Operations en rapporteert aan Mark Deumer, Global Director Operations. Van de bijna honderd internationale steden waar Takeaway.com met een eigen logistieke service gevestigd is, werkt het vooral met lokale operationele teams. Aan deze communicatief sterke persoonlijkheid de taak om de collega’s te trainen en te begeleiden. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Senior Projectmanager bij Stoer
Om ervoor te zorgen dat we nog meer retail klanten blij kunnen maken zijn we opzoek naar een georganiseerde Senior Projectmanager. Ben jij de waakzame hond die deadlines kan bewaken? Ben jij iemand die altijd als eerste een groepsapp aanmaakt, feestjes tot in de puntjes organiseert, een volgende vakantie plant als je nog maar net terug bent, of al aan de telefoon hangt om mensen te bellen die je verder kunnen helpen voordat een project exact duidelijk is, dan hebben we jou nodig.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails