Pets Place boekte vorig jaar een recordomzet. Dat is onder meer te danken aan allerlei diensten voor huisdieren en aan de sterke groei bij onlineverkopen. De marktleider in dierenspeciaalzaken spreekt van een topjaar.

De omzet kwam uit op 180 miljoen euro, dertig procent meer dan ten opzichte van 2017. In de eerste helft van het jaar verging het Pets Place ook goed. De dierenartsdienst Vets Place bleek vorig jaar goed voor een groei van 311 procent. In steeds meer winkels houden dierenartsen spreekuren. De filialen in Heerlen en Tilburg zijn voorzien van een röntgenapparaat en er kunnen echo's worden gemaakt. Pets Place wil dit uitrollen naar andere winkels. Verder gaan steeds meer honden door de wasstraat en is de trimsalon populair. Ook de verkoop van katten- en hondenvoer en speeltjes liep goed.  

Pets Place heeft 175 winkels door het hele land. In 67 winkels in het zuiden zit Pets Place onder één dak met Boerenbond, dat ook onderdeel is van IJsvogel Retail. Bij Pets Place werken zo'n 1100 mensen. Het hoofdkantoor staat in Ede.