Doorstart voor schoenenketen Noë van de baan

Doorstart voor schoenenketen Noë van de baan

De zes winkels van Noë zijn gesloten. De plannen voor een mogelijke doorstart gaan niet door. Dat meldt curator Pieter de Koning aan Schoenvisie. 

Afgelopen weken zijn er meerdere gesprekken gevoerd met verschillende partijen om de schoenenketen voort te zetten. “Helaas heeft dat niet geleid tot resultaat. We hebben de winkels nog enkele weken open gehouden om te kijken wat er mogelijk was, maar ook die zijn nu op slot”, vertelt de curator. De partijen die aanvankelijk interesse hadden, zagen te weinig ‘heil’ in Noë. 

Nu de winkels dicht zijn, is ook het ontslag voor de medewerkers definitief. Ook de wholesale-activiteiten van het merk zijn door het faillissement gestopt. Vooralsnog blijft het filiaal in Antwerpen open. “Die winkel viel onder een Belgisch vennootschap. Mogelijk biedt dat kansen voor de overdracht van de voorraad.”

Vorige week maakte RetailNews al bekend dat Noë nog een schuld uit heeft staan van bijna één miljoen euro. Onder meer investeerder Dutch Growth bv, de Belastingdienst en Investormatch krijgen nog geld van de schoenenwinkelketen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!