Zalando introduceert twee nieuwe topfuncties

Zalando introduceert twee topmensen in nieuwe functies: senior vicepresident demand Barbara Daliri-Freyduni en dr. Ralf Herbrich, senior vicepresident data science en machine learning. De nieuwe functies sluiten volgens de online retailer aan op Zalando’s strategische prioriteiten en de wens om te groeien.

Barbara Daliri-Freyduni maakt sinds 1 oktober 2019 deel uit van de top van Zalando. Daarvoor was ze werkzaam als cmo voor Microsoft in West-Europa. Dr. Ralf Herbrich, eerder werkzaam als managing director voor Amazon in Berlijn, vervult zijn rol als senior vicepresident bij Zalando vanaf 1 januari 2020.

“We zijn blij dat we Barbara mogen verwelkomen, een echte creatieve marketeer”, aldus co-ceo Robert Gentz van de online fashionretailer. Cto Jim Freeman verwelkomt ook Ralf Herbrich op de Zalando-website: “Ralf wordt internationaal erkend als leider op het gebied van machine learning.” Volgens Freeman kan Herbrich’s expertise Zalando onder meer verder helpen op het gebied van kunstmatige intelligentie.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!