Mirage Retail Groep wil verhuizen naar het voormalige Blokker-hoofdkantoor aan de Van der Madeweg in Amsterdam. Dat zegt Michiel Witteveen van de moedermaatschappij van Blokker, Intertoys en Big Bazar tegen RTL Z

Witteveen kocht in het voorjaar Blokker en Big Bazar. Vorige maand kwam daar Intertoys bij. De winkelketens worden nu aangestuurd vanuit een pand aan de  Hessenbergweg in Amsterdam, maar dat krijgt een nieuwe bestemming. Witteveen wil met Intertoys en Big Bazar naar de Van der Madeweg, waar Blokker tot vorig jaar nog zat. Blokker keert niet terug, maar komt in een ander gebouw. 

Witteveen wil niet zeggen hoeveel de verhuizing hem oplevert. "Maar uit het feit dat wij zo snel na de verhuizing van Blokker naar dit pand alweer vertrekken, kun je afleiden dat het voor ons een interessante stap is", zegt hij tegen RTL Z. Bovendien komt er volgens de website zo wellicht een einde aan een conflict met Ans en Roland Palmer, de eigenaren van het oude hoofdkantoor van Blokker. Zij wilden dat Blokker dat pand zou blijven gebruiken. Tot twee keer oordeelde de rechter dat Blokker daar weg mocht, maar dat het bedrijf wel huur moet blijven betalen.  

Foto: Google Streetview