De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Key Account Manager bij Danone Nederland
Als Key Account Manager is het jouw doel om door een duidelijke strategie en een nauwe samenwerking met onze klant Albert Heijn, een maximale en gezonde groei te realiseren in de divisie zuivel. We zijn nieuwsgierig welke marketing middelen jij inzet om dit te bereiken. En hoe jij denkt de consument, retailer en Danone optimaal met elkaar te verbinden.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Senior Projectmanager bij Stoer
Om ervoor te zorgen dat we nog meer retail klanten blij kunnen maken zijn we opzoek naar een georganiseerde Senior Projectmanager. Ben jij de waakzame hond die deadlines kan bewaken? Ben jij iemand die altijd als eerste een groepsapp aanmaakt, feestjes tot in de puntjes organiseert, een volgende vakantie plant als je nog maar net terug bent, of al aan de telefoon hangt om mensen te bellen die je verder kunnen helpen voordat een project exact duidelijk is, dan hebben we jou nodig.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Interim Retail Insights Consultant bij Precima
De functie van de Retail Insights Consultant houdt in dat je intensief samenwerkt met de stakeholders van de opdrachtgever, zodat je goed inzicht krijgt in alle gestelde doelstellingen. Daarnaast moet de Consultant in staat zijn om de behoeften van de klant om te zetten in analytische eisen, maar ook om zich aan te passen aan de andere teams binnen Precima.

Den Bosch, drie tot zes maanden
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.