McGregor wil in 2021 weer 'een plus schrijven'

McGregor denkt in 2021 weer winst te maken. "Volgend jaar zal een jaar zijn dat er nog wat geld bij moet, maar in 2021 hopen we wel uit de verliezen te raken en een plus te schrijven", vertelt ceo en vicevoorzitter Ludo Onnink in een gesprek met RetailTrends.

Het mannenmodemerk werkt na het faillissement in 2017 aan een comeback. De nieuwe eigenaren, Fred Gehring en Ludo Onnink, krijgen daarbij steun van investeringsmaatschappij DM Equity Partners van Ben Mandemakers en Rob ten Heggeler. Daardoor is McGregor 'goed gekapitaliseerd'. Gehring en Onnink hebben niet de intentie om het merk met vijf jaar weer te verkopen, maar zitten erin om 'er een leuke business van te maken'. "Tuurlijk is winst prettig, maar het moet kwalitatief zijn, niet kwantitatief", vertelt commercieel directeur Coen Gehring. 

Er zijn nu vier winkels van McGregor geopend. Later dit jaar volgen er nog twee en er zijn plannen voor expansie naar Portugal en Ierland. Over vijf jaar hoopt het merk te staan waar het tien jaar geleden stond, met winkels binnen en buiten de Benelux en een schaal die makkelijk te vergroten is. "Stilstand is achteruitgang. Groei is ook belangrijk om personeel perspectief te bieden en het is een goede dekmantel voor de fouten die je maakt. Als je stilstaat zijn die foutjes niet zichtbaar, maar als je groeit dan hoort het erbij." Lees het complete interview over de comeback van McGregor op RetailTrends.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!