Algemeen directeur Blokker vertrekt

Ludo Bijvoet treedt per 1 december terug als algemeen directeur bij Blokker. Het is nog niet bekend wie hem opvolgt.

Bijvoet (58) werd juli vorig jaar aangesteld. De keten werd 1 april dit jaar overgenomen door Michiel Witteveen, op dat moment de ceo van Blokker. Daarmee kwam na 123 jaar een einde aan Blokker als familiebedrijf. In de afgelopen periode zijn de 350 eigen winkels omgebouwd naar de nieuwste formule: 'Blokker Alles in Huis'. Witteveen: "Ludo Bijvoet heeft in een moeilijke periode leiding gegeven aan de onderneming en heeft de Blokker-organisatie versterkt en verder geprofessionaliseerd."

Mirage Retail Group, zoals Blokker Holding sinds de zomer heet, heeft twee nieuwe leden in de raad van bestuur benoemd. Egbert Abrahams (49) is aangesteld als cfo van de groep en ook als financieel directeur van Blokker. Hij was tot medio dit jaar cfo bij Intertoys. Ynse Stapert (50) wordt verantwoordelijk voor business development. De jurist was general counsel bij kledingmerk Scotch & Soda.

Reacties 3


jeroen jansen 28 okt, 17:22

Prima stap. Tijd voor een energieke jonge vrouw die weet wat er in deze tijd van een modern bedrijf wordt gevraagd..


Frits Vries 28 okt, 22:13

En t blijft maar rommelen.


Jan Visser 29 okt, 16:48

Ook deze man heeft een verleden bij V&D dat kan dus nooit goed gaan! Er werken teveel ex V&Ders bij Blokker die willen hun V&D visie overbrengen bij Blokker dat gaat hem echt niet worden! De ex V&Ders willen alleen maar mooi weer spelen en niet hun handen uit de mouwen steken! Echt een vergader cultuur nemen ze mee.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!