De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Keukenverkoper bij Bemmel en Kroon
Ben jij keukenverkoper of wil je graag hiervoor opgeleid worden en zoek jij een nieuwe uitdaging bij een ambitieus, onafhankelijk en succesvol familiebedrijf in de Randstad? Ben jij een doorzetter, weet je mensen te overtuigen en ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom werken bij Bemmel & Kroon keukens.

Zoeterwoude, fulltime
Vacaturedetails

Global Sourcing Manager bij Takeaway
Om alles in goede banen te leiden, creëert en onderhoudt de Global Sourcing Manager een sterke global sourcingstrategie. Van sourcingmodellen en  -kanalen tot de betaalstructuren, compensaties en voordelen van de bezorgers, dit creatieve brein denkt er allemaal over na. Kennis van de lokale arbeidsmarkten, de bijbehorende loonontwikkelingen en de nieuwste trends binnen de regio’s van Takeaway.com, zijn binnen deze rol essentieel. 

Amsterdam, freelance
Vacaturedetails

Key Account Manager Superunie & New Business bij The Greenery
De Key Account Manager (KAM) is verantwoordelijk voor een van de grootste accounts van The Greenery: Superunie en haar leden. Daarnaast is zij/hij verantwoordelijk voor het online kanaal en New Business.

Barendrecht, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.