Ook H&M start met verhuurservice voor kleding

Ook H&M start met verhuurservice voor kleding

H&M start in zijn nieuwe winkel in Stockholm voor het eerst met de verhuur van kleding. De flagshipstore gaat eind volgende maand open en heeft niet alleen een schoonheidssalon en café, maar ook een atelier waar bezoekers hun kleding kunnen laten repareren.

De verhuurservice is beschikbaar voor klanten die lid zijn van het loyaliteitsprogramma van H&M. Het gaat om duurzame, geselecteerde jurken en rokken uit de Conscious Exclusive-collectie van de modeketen van 2012 tot 2019. Hieraan worden ook items toegevoegd die zijn geïnspireerd op deze collecties, maar nog niet eerder te zien waren.

Klanten kunnen een afspraak maken met een stylist van H&M, op de plek waar de kleding wordt verhuurd. Deze helpt bij het uitzoeken van de kleding. De geselecteerde items kunnen een week worden gehuurd voor een prijs van 350 Zweedse Kroon per item, ongeveer 35 euro. Er kunnen maximaal drie artikelen per keer worden gehuurd. 

H&M zegt de verandering naar een circulaire mode-industrie te stimuleren en al een tijdje te kijken naar de mogelijkheden voor de verhuur van kleding. Over een tijdje wordt de nieuwe service geëvalueerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!