Jase & Joy, de nieuwe speelgoedketen van Euretco, opent op 15 november zijn nieuwe winkel in Amstelveen. Het is de eerste winkel van Jase & Joy die is ingericht op basis van de nieuwe formulehuisstijl.

Business unit manager Miriam de Bruin: “In de Amstelveense winkel gaan we een aantal nieuwe dingen testen. Door de korte periode sinds de start kunnen we namelijk nog niet al onze wensen in één keer realiseren, we noemen het dan ook een testwinkel. Na de opening zullen we het concept in Amstelveen blijven ontwikkelen.”

De overige winkels van Jase & Joy zitten in Amersfoort, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven, Gemert, Purmerend en Veldhoven. Ook deze winkels worden de komende weken omgebouwd aan de hand van de nieuwe formule. 

De nieuwe speelgoedformule werd eerder dit jaar opgericht door zeven voormalige Intertoys-ondernemers die samen negen winkels hebben, in samenwerking met retailservice-organisatie Euretco. Het bedrijf achter ketens als Hubo en Intersport sprak van 'een geheel eigen gezicht in de markt'. Hoe Jase & Joy het verschil wil maken in de speelgoedbranche lees je in het interview met RetailTrends.