De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Brand Manager bij KFC
De Brand Manager zorgt dat het merk KFC in Noord-Europa net zo groot wordt als in de Verenigde Staten. Hij/zij leidt verschillende marketingprojecten in Nederland die het marktaandeel vergroten.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Hilti Accountmanager Installatie Regio Zwolle/Amersfoort
Als Accountmanager is jouw grootste verantwoordelijkheid een partner te zijn voor onze klanten en hen oplossingen te bieden. Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze premium kenmerken weet te vertalen naar unieke voordelen voor deze klant. 

Hengelo, fulltime
Vacaturedetails

Keukenverkoper bij Bemmel en Kroon
Ben jij keukenverkoper of wil je graag hiervoor opgeleid worden en zoek jij een nieuwe uitdaging bij een ambitieus, onafhankelijk en succesvol familiebedrijf in de Randstad? Ben jij een doorzetter, weet je mensen te overtuigen en ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom werken bij Bemmel & Kroon keukens.

Zoeterwoude, fulltime
Vacaturedetails