De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Head of Strategy bij HEMA
De Head of Strategy geeft leiding aan de strategy office, dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de strategie en de omzetting ervan in plannen en het opzetten van best practices projecten. Daarnaast begeleidt en coacht de strategy office de projectleiders bij de goede uitvoering van deze projecten.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

E-commerce manager bij Bever
De E-commerce Manager vertaalt de onderscheidende omnichannel strategie van Bever naar concrete plannen en tastbare verbeteringen in de customer journey. Het belangrijkste doel is een optimaal functionerende website die maximale conversie én tevreden klanten oplevert. Samen met een team van 14 FTE, bestaande uit drie Conversie Optimalisatie specialisten, 8 Content specialisten en 3 online Category Management specialisten zorgt de E-commerce Manager voor feilloze customer journeys, waarin bezoekers met gemak de juiste producten en informatie vinden én graag terugkomen bij Bever.

Pijnacker
Vacaturedetails

Customer & Category development manager bij Ferrero
De Customer & Category Development Manager is verantwoordelijk voor alles wat er in-store gebeurt: onder meer voor het promotie- en assortimentsbeleid. Die verantwoordelijkheid vertaalt zich naar een uiterst proactieve, hands-on benadering: de Customer & Category Development Manager weet precies wat er bij de klant speelt, wat de klant wil én waarom hij dat wil. Met als onvermijdelijke uitkomst het antwoord op de vraag hoe Ferrero het best op die behoefte in kan spelen.

Breda, fulltime
Vacaturedetails