De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Junior Operationeel Inkoper bij Planet Happy
Voor onze winkels en magazijn ga je ons assortiment bij leveranciers via ons ERP systeem bestellen. Hiervoor zal je alle gemaakte afsprakenin ons systeem verwerken en inkooporders opvolgen. Door verschillendeervaringen zal je ideeën voor verbetering van het supply chain proces aandragen. Voor dit alles is het handig als je kan toveren met Excel. Daarmee kan je de nieuwe collecties van merken importeren. Op basis van verkoopdata en de capaciteit van ons magazijn kan je later ideale voorraadniveau’s bepalen.

Doorn, fulltime
Vacaturedetails

Country Online Content Specialist bij IKEA
Als Country Online Content Specialist ben je verantwoordelijk voor het produceren van kwalitatieve en relevante content op IKEA's digitale platformen, om zo de vindbaarheid door zoekmachines te verhogen, het merk IKEA te versterken en te zorgen voor meer online bezoekers, betrokkenheid en conversaties. Je hebt een passie voor mensen, zaken doen, IKEA's doelstellingen en wilt jezelf continu verbeteren. Succes geeft je energie en je hebt een passie voor communicatie.

Haarlem, fulltime
Vacaturedetails

Global Continuous Improvement Manager bij Takeaway.com
Deze Lean-expert creëert de continuous-improvement-infrastructuur, voert deze uit en zorgt dat deze standhoudt. Deze persoon begeleidt het Lean-team en bouwt dit verder uit in de matrixorganisatie. De Global Continuous Improvement Manager stelt de doelen op, ontwikkelt tools en levert resultaten op door ook zelf Lean-projecten uit te voeren. Dit alles niet alleen voor de Nederlandse vestiging, maar ook voor zes Europese dependances van het bedrijf. Dankzij de kennis, kunde en vaardigheid van deze persoon zit Lean straks diep in Takeaway’s DNA verankerd.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails