De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Girav Growth Marketeer
Ons gezamenlijke doel is om nog meer nieuwe en terugkerende bezoekers in Nederland en Vlaanderen kennis te laten maken met onze unieke Girav-shirts. Als Growth Marketeer ben jij verantwoordelijk voor kwalitatieve traffic door gerichte, multimediale campagnes op onze doelgroep. Daarnaast zorg je door CRM en ons loyaltyprogramma dat onze klanten regelmatig terugkomen in onze online shop.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Product Lab Amsterdam (Junior) Inkoper
Product Lab Amsterdam groeit en daarom zijn we op zoek naar een georganiseerde en zelfstandige (Junior) Inkoper die snel kan schakelen. Heb jij een commerciële en resultaatgerichte instelling? Heb je ervaring als een inkoper in de beauty? Word jij blij van het structureren van interne processen? En is Excel je beste vriend? Dan zoeken wij jou!

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Customer Succes Manager Trends & Trade
Bij Trends & Trade Venlo ben je onderdeel van het managementteam op locatie en denk je mee met de strategische en tactische visie van de directie. Je bent in staat dit te vertalen naar een afdelingsplan én operationele taken op de werkvloer, voor het team van zo'n 35 medewerkers. Hierbij is hospitality een basisvoorwaarde, klantgerichtheid en enthousiasme staan hoog in het vaandel.

Venlo, fulltime
Vacaturedetails