Commercieel directeur Jan Linders vertrekt

Chantal de Rijk, commercieel directeur bij Jan Linders, vertrekt per 1 mei 2020. De Rijk was sinds 2011 lid van de directie, maar werkte al vanaf 1994 bij de supermarktketen. Wie haar gaat opvolgen, is nog niet duidelijk. 

"Na een periode van 26 jaar wordt het tijd om mijn vleugels uit te slaan en te ontdekken welke nieuwe uitdagingen er op mijn pad komen", legt De Rijk uit. "Er ligt een stevig fundament, maar het is nu aan anderen om de heldere visie op de toekomst verder vorm te geven". 

De Rijk heeft binnen Jan Linders diverse functies gehad. Zo was ze onder meer category manager op verschillende afdelingen en vervulde ze van 2011 tot 2013 de rol van adjunct-directeur. Vanaf december 2013 had De Rijk de leiding over de commerciële tak van Jan Linders. 

Eind oktober gaf algemeen directeur Leo Linders ook aan volgend jaar de supermarkt te verlaten. Ferry Moolenschot neemt het stokje per 1 februari van hem over.

Reacties 1


Harold Sibels 21 dec, 11:03

Denk dat er een mooie, stabiele formule achterblijft. Richt jullie nog meer op het speciaalbier assortiment en toon hierin durf. Je boort dan een nieuwe markt aan, een waar vooral de man de boodschappen gaat doen, en dat is gunstig voor de omzet!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!