Online-omzet Hornbach in twee jaar tijd bijna verdubbeld

Online-omzet Hornbach in twee jaar tijd bijna verdubbeld

De webshop wordt steeds belangrijker voor Hornbach. In twee jaar tijd is de online-omzet van de bouwmarkt in Nederland bijna verdubbeld, meldt het bedrijf. Cijfers worden niet gegeven, maar online draagt voor een steeds groter deel bij aan de totale omzet.

De van oorsprong Duitse bouwmarkt noteerde in Nederland voor het negentiende kwartaal op rij dubbele groeicijfers. Algemeen directeur Evert de Goede reageert dan ook opgetogen. "Om verder te kunnen groeien en orders te verwerken met het serviceniveau dat Nederlandse consumenten gewend zijn, openen we volgend jaar een distributiecentrum in Eindhoven. Ook fysiek blijven we groeien. In het voorjaar van 2020 openen de deuren van onze nieuwe bouwmarkt in Duiven."

Hornbach Baumarkt heeft 159 bouwmarkten in negen Europese landen. In de eerste negen maanden van het boekjaar 2019/2020, dat tot 1 maart loopt, steeg de omzet met 7,5 procent tot ruim 3,5 miljard euro. Net iets meer dan de helft van de opbrengsten wordt in Duitsland gerealiseerd.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/app/current/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php:219) in /var/app/current/inc/core/Error.class.php on line 77 Foutmelding - RetailTrends.nl

Foutmelding

LANG_UNDEFINED: curl error 28_ operation timed out after 1000 milliseconds with 0 bytes received (see https

Mocht u deze fout blijven krijgen, neem dan contact met ons op.

Foutcode: curl error 28_ operation timed out after 1000 milliseconds with 0 bytes received (see https (news).