Bauhaus begint na jarenlang getouwtrek met bouw vierde bouwmarkt

Bauhaus begint na jarenlang getouwtrek met bouw vierde bouwmarkt

Bauhaus begint in het eerste kwartaal van volgend jaar dan eindelijk met de bouw van zijn vierde bouwmarkt in Nederland. Dat zegt directeur Herwin Oost tegen vaksite MIX

De bouwmarkt van ruim 17 duizend vierkante meter, met een tuinmarkt en een drive-in, komt in het Zuid-Hollandse Den Hoorn. Concurrent Van Neerbos Bouwmarkten (Gamma en Karwei) en twee bewoners probeerden de komst van Bauhaus jarenlang tegen te houden, maar de Raad van State gaf augustus vorig jaar uiteindelijk groen licht. Toch liet de bouw door allerlei formaliteiten op zich wachten, maar begin volgend jaar is het dan zover.

Bauhaus mikt volgens Oost nog steeds op zestien vestigingen. Maar hoelang dat duurt, weet hij niet. "Eén ding is zeker, ze zullen er komen. We willen het en we kunnen het. Het kapitaal voor Nederland is in ieder geval gereserveerd."

Reacties 1


Jan Verloop 20 dec, 16:53

Goed nieuws dat er wat concurrentie en variatie komt. Gamma en Praxis waren vroeger redelijk goedkoop, maar de prijzen gaan steeds verder omhoog, het onderscheid is zeer beperkt, en de kwaliteit .....?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!