Bauhaus begint na jarenlang getouwtrek met bouw vierde bouwmarkt

Bauhaus begint na jarenlang getouwtrek met bouw vierde bouwmarkt

Bauhaus begint in het eerste kwartaal van volgend jaar dan eindelijk met de bouw van zijn vierde bouwmarkt in Nederland. Dat zegt directeur Herwin Oost tegen vaksite MIX

De bouwmarkt van ruim 17 duizend vierkante meter, met een tuinmarkt en een drive-in, komt in het Zuid-Hollandse Den Hoorn. Concurrent Van Neerbos Bouwmarkten (Gamma en Karwei) en twee bewoners probeerden de komst van Bauhaus jarenlang tegen te houden, maar de Raad van State gaf augustus vorig jaar uiteindelijk groen licht. Toch liet de bouw door allerlei formaliteiten op zich wachten, maar begin volgend jaar is het dan zover.

Bauhaus mikt volgens Oost nog steeds op zestien vestigingen. Maar hoelang dat duurt, weet hij niet. "Eén ding is zeker, ze zullen er komen. We willen het en we kunnen het. Het kapitaal voor Nederland is in ieder geval gereserveerd."

Reacties

Goed nieuws dat er wat concurrentie en variatie komt. Gamma en Praxis waren vroeger redelijk goedkoop, maar de prijzen gaan steeds verder omhoog, het onderscheid is zeer beperkt, en de kwaliteit .....?

Geplaatst door Jan Verloop op 20 december 2019 om 16:53

Laatste nieuws

RetailTrends