Nettorama stapt over op driekoppige directie

Supermarktketen Nettorama is ter uitbreiding van zijn directie op zoek naar een cfo. Dat blijkt uit een vacaturetekst op de website van recruiter Lyncwise.

De huidige directie van de supermarktformule bestaat uit algemeen directeur Harry Sulmann en adjunct-directeur Michel Mattheeuws. Voor de ‘verdere professionalisering van de organisatie’ wil Nettorama daar een financiële topman aan toevoegen. Hij rapporteert direct aan de ceo en stuurt de afdelingen finance, IT en logistiek aan. Met behulp van een cfo wil de organisatie dat beslissingen en commerciële strategie meer op KPI’s gebaseerd worden.

Nettorama bestaat ruim vijftig jaar en heeft 32 supermarkten in het midden en zuiden van het land. Het hoofdkantoor en distributiecentrum staan in het Brabantse Oosterhout. Nettorama is jaarlijks goed voor een omzet van zo’n 420 miljoen euro. Afgelopen juni werd de retailer voor de tweede keer op rij door consumenten als beste supermarkt beoordeeld.

Reacties 1


H.C. Reestman 5 okt, 15:44

# koppige directie. Ik snap het. # meningen, maar wat ik niet snap, is dat er regels gelden, die niet door alle filialen worden nageleefd. Mens staat, uiteraard ter voorkoming van besmetting de hoeveelheid klanten te reguleren, maar die snotneus die dat regelt, de toegang, geen mondkapje draagt. Ik zou zeggen, "Goed voorbeeld, doet goed volgen. Ik, als klant, heb e hieraan gestoord. Doe er iets mee, A.U.B.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!