De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Proposition Marketeer bij Fit For Free / Sportcity
De sportschoolindustrie draait op abonnementen. Potentiële klanten moeten worden geënthousiasmeerd, en bestaande abonnementen moeten worden verlengd. Daarbij is er altijd een balans tussen de aantrekkelijkheid van het aanbod – eventueel geboost door campagnes en kortingen – en de business case achter de pakketten die worden aangeboden. De Proposition Marketeer gaat bepalen hoe deze pakketten en de bijbehorende pricing eruit komen te zien, zodat het optimale equilibrium kan worden bereikt tussen aantal klanten en opbrengst per klant.

Leiderdorp, fulltime
Vacaturedetails

Junior Operationeel Inkoper bij Planet Happy
Voor onze winkels en magazijn ga je ons assortiment bij leveranciers via ons ERP systeem bestellen. Hiervoor zal je alle gemaakte afspraken in ons systeem verwerken en inkooporders opvolgen. Door verschillende ervaringen zal je ideeën voor verbetering van het supply chain proces aandragen.

Doorn, fulltime
Vacaturedetails

Online content specialist bij IKEA Country
Als Country Online Content Specialist ben je verantwoordelijk voor het produceren van kwalitatieve en relevante content op IKEA's digitale platformen, om zo de vindbaarheid door zoekmachines te verhogen, het merk IKEA te versterken en te zorgen voor meer online bezoekers, betrokkenheid en conversaties. Je hebt een passie voor mensen, zaken doen, IKEA's doelstellingen en wilt jezelf continu verbeteren. Succes geeft je energie en je hebt een passie voor communicatie.

Haarlem, fulltime
Vacaturedetails