De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Proposition Marketeer bij Fit For Free / Sportcity
De sportschoolindustrie draait op abonnementen. Potentiële klanten moeten worden geënthousiasmeerd, en bestaande abonnementen moeten worden verlengd. Daarbij is er altijd een balans tussen de aantrekkelijkheid van het aanbod – eventueel geboost door campagnes en kortingen – en de business case achter de pakketten die worden aangeboden. De Proposition Marketeer gaat bepalen hoe deze pakketten en de bijbehorende pricing eruit komen te zien, zodat het optimale equilibrium kan worden bereikt tussen aantal klanten en opbrengst per klant.

Leiderdorp, fulltime
Vacaturedetails

Branding & Campaign Manager bij Fit For Free / SportCity
De Branding & Campaign Manager krijgt als taak de merken Fit For Free en SportCity te versterken in de huidige markt, en – samen met de CCO – het bedrijf en haar klanten uit te dagen op een nieuwe manier naar deze merken te kijken. Olympus gaat hierbij bijvoorbeeld kritisch de consistentie en kwaliteit van de fitnesscentra tegen het licht houden, en een Propositie Manager zal het aanbod van abonnementen en pricing optimaliseren. Hierdoor kan de Branding & Campaign Manager een helder beeld van de merken in de markt gaan zetten.

Leiderdorp, fulltime
Vacaturedetails

Girav Growth Marketeer
ls Growth Marketeer ben jij verantwoordelijk voor kwalitatieve traffic door gerichte, multimediale campagnes op onze doelgroep. Daarnaast zorg je door CRM en ons loyaltyprogramma dat onze klanten regelmatig terugkomen in onze online shop. Dit is een on-going proces dat elke dag beter kan.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.