MotorKledingCenter opent zesde winkel

MotorKledingCenter opent zesde winkel

MotorKledingCenter opent in het voorjaar een winkel in Assen. De zogenoemde superstore komt in een pand van duizend vierkante meter op het Peelerpark. Het is de zesde winkel van MotorKledingCenter. Waarschijnlijk komt er volgend jaar ook nog een zevende filiaal bij.

Ceo Mark Bos spreekt van 'een logische vervolgstap'. Nadat eerder al een winkel in Zutphen is geopend, wil zijn bedrijf nu ook het noorden van het land gaan bedienen. Hij noemt Assen (met de TT) 'de motorhoofdstad van Nederland'. "Het middelpunt van de winkel wordt onze Bikers Lounge, van waaruit diverse evenementen zullen worden gehouden."

Het huidige bestemmingsplan staat er geen detailhandel toe, maar de gemeente maakt voor MotorKledingCenter een uitzondering. Het college vindt zo'n winkel goed passen bij de stad en een andere geschikte plek zou er niet zijn in Assen. De omgevingsvergunning is al verleend. 

De andere winkels van MotorKledingCenter staan in Hazerswoude-Rijndijk, Tilburg, Zutphen, Veghel en het Belgische Zemst. Ze zijn allemaal zeven dagen per week open.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!