De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Global Digital Marketing Manager bij Jacob Douwe Egberts
Het genereren van nieuwe leads en het ontwerpen van een digitale toolkit zijn de hoogste prioriteit van de Global Digital Marketing Manager. De route naar optimale lead generatie is zeker geen one size fits all, maar kan per lokale markt flink verschillen. Met haar/zijn gedegen kennis, ruime ervaring en de data die het DevOps team paraat heeft, weet de Global Digital Marketing Manager precies hoe het bedrijf op alle markten in de JDE-landen de hoogste ROI op haar investeringen in digital haalt.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Head of Sales Benelux bij elho
De Head of Sales Benelux is logischerwijs eindverantwoordelijk voor de omzet van elho in de Benelux. Tuincentra en bouwmarkten zijn veruit de grootste afzetkanalen, maar er liggen nog heel veel kansen voor groei – onder meer via online. Partnerships met bestaande klanten uitbouwen en omzet genereren bij nieuwe klanten, is een van de kerntaken. De Head of Sales onderhoudt regelmatig contact met de internationale salesteams. Ook inspireert de Head of Sales samen met de category management-collega’s elho’s klanten tot optimale presentatie van het assortiment en draagt zij/hij bij aan grotere merkbekendheid.

Tilburg, fulltime
Vacaturedetails

Proposition Marketeer bij Fit For Free / Sportcity
De sportschoolindustrie draait op abonnementen. Potentiële klanten moeten worden geënthousiasmeerd, en bestaande abonnementen moeten worden verlengd. Daarbij is er altijd een balans tussen de aantrekkelijkheid van het aanbod – eventueel geboost door campagnes en kortingen – en de business case achter de pakketten die worden aangeboden. De Proposition Marketeer gaat bepalen hoe deze pakketten en de bijbehorende pricing eruit komen te zien, zodat het optimale equilibrium kan worden bereikt tussen aantal klanten en opbrengst per klant.

Leiderdorp, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.