Pieter Pot wil in april landelijk uitrollen

Pieter Pot wil in april landelijk uitrollen

De verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot wil in april zijn concept landelijk beschikbaar maken. Dat vertelt medeoprichter Jouri Schoemaker aan RTL Nieuws. Pieter Pot is nu nog voornamelijk werkzaam in Rotterdam.

De uitrol gaat Pieter Pot realiseren met behulp van de fietskoeriers van Cycloon. "We willen op die manier heel Nederland bedienen", aldus Schoemaker. De startup heeft momenteel 250 klanten, maar er staan drieduizend nieuwe klanten op de wachtlijst. Om aan de vraag te kunnen voldoen, werkt Pieter Pot samen met twee sociale werkplaatsen. 

Of het concept landelijk slaagt, is nog even afwachten. De oprichters zelf zien voldoende kansen. Een daarvan is een pilot draaien met een grote partij zoals Unilever, waarbij Unilever de producten levert en Pieter Pot zorgt voor de duurzame verpakking. 

Eerder liet Pieter Pot weten zesduizend klanten te willen hebben aan het einde van 2020. De verpakkingsvrije supermarkt werd vorig jaar februari opgericht en bezorgt boodschappen in glazen potten bij de klant thuis. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!