De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Digital Platform Analyst bij Action
Heb jij ervaring in de digitale transformatie van retail? Heb je altijd waardevolle ervaringen gehaald uit klantensystemen? Kent SCRUM geen geheimen voor je? En ben je een teamplayer die een cruciale rol kan spelen in het vaststellen van sprints en platformfunctionaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zwaagdijk, fulltime
Vacaturedetails

Bedrijfsleider winkels bij Makemyday
In onze winkels ben je de hele dag met mensen bezig. Kom lekker binnen: gewoon even om te kletsen, inspiratie opdoen en misschien samen zoeken naar iets nieuws. Voor klanten, collega’s, leveranciers: jij bent voor iedereen een superfijn aanspreekpunt. Jij bent een professional, maar zorgt wel voor een gezellige, luchtige sfeer. Jij luistert echt naar mensen en met je spontane karakter ben je een toegankelijk aanspreekpunt.

Nijmegen, fulltime
Vacaturedetails

Retail product owner web bij Plus
Als Product Owner Web ben je de schakel tussen de business en het development team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van plus.nl. Je bent het aanspreekpunt voor diverse stakeholders en je werkt nauw samen met het App team. Het doel van het Web team is om de gebruikerservaring van plus.nl elke dag te verbeteren, dit doen jullie door invulling te geven aan de visie die voor plus.nl is gedefinieerd.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Campagnemarketeer retail bij Feyenoord Rotterdam
Wil jij meewerken aan het succes en de groei van de Feyenoord Fanshops, de traffic verhogen en de bezoekerservaring verbeteren? Dan is dit de ideale baan voor jou! Als Campagnemarketeer Retail ben je verantwoordelijk voor het van A tot Z uitrollen van acties en campagnes t.b.v. verkoop van Retail en Merchandising.

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails

Senior project manager store operations bij Action
Als Senior Project Manager ga jij je bezighouden met projecten rondom het optimaliseren van winkelprocessen. Het project waar je je mee gaat bezighouden is het implementeren van een nieuwe handterminal in onze winkels (ongeveer #2000, eind 2021) . Dit doe je in samenwerking met een IT Project Manager en Process Designer.

Zwaagdijk, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.