De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

HR business partner international bij Action
Als HR Business Partner ben jij de sparringpartner voor het management en adviseer je pro actief managers en directors omtrent verscheidene HR onderwerpen zoals; werving en selectie, talent ontwikkeling, verzuim, performance management en arbeidsrecht. Daarnaast ligt de focus op het inzetten van HR instrumenten, processen en systemen en zorg je ervoor dat het HR-beleid consistent binnen de organisatie wordt uitgevoerd zodat het management optimaal uitgerust is om de bedrijfsdoelstellingen de behalen.

Zwaagdijk, fulltime
Vacaturedetails

Product manager bij Deli Home
Als Product Manager analyseer je de producten en assortimenten voor de Business Unit Hout op omzet, bijdrage aan het resultaat en geschiktheid voor de productmix van klanten en planvorming voor de inkoop.

Gorinchem, fulltime
Vacaturedetails

Bedrijfsleider fanshop bij Feyenoord
In deze functie stel je werkprocedures en roosters op en verzorg je de communicatie hierover. Je werkt mee in de shop en je draagt zorg voor de dagelijkse afdracht van de dagopbrengst. Je neemt klachten in behandeling en hebt regelmatig overleg met de Coördinator Fanshops. 

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.