Problemen Sissy-Boy na doorstart 'geen reden tot onrust'

Problemen Sissy-Boy na doorstart 'geen reden tot onrust'

Modeketen Sissy-Boy is winstgevend en groeit, ondanks problemen rondom de overdracht van een aantal winkels en onenigheid met de curatoren. Dat laat eigenaar Termeer desgevraagd weten aan RTL Z.

Volgens Termeer is er geen reden voor onrust; de resultaten van Sissy-Boy zouden sinds de doorstart 'tevreden stellen'. De definitieve resultaten van het Brabantse familiebedrijf, dat de failliete winkelketen vorig jaar overnam, zijn nog niet vastgesteld. "Maar we kunnen al wel zeggen dat alle drie onze dochterbedrijven, dus ook Sissy-Boy, vorig jaar winstgevend waren. Ook was er sprake van groei."

Uit het faillissementsverslag bleek vorige week dat de doorstart van de modeketen stroef verloopt. Van drie (van de in totaal veertig) locaties zou nog niet bekend zijn of deze overgedragen kunnen worden, zo stellen de curatoren. Termeer vond dat de curatoren bepaalde verplichtingen niet nakwamen rondom de vestiging in Den Haag en sleepte deze voor de rechter. Een woordvoerder van curator Verhoeven zegt vrijdag desgevraagd dat het een kwestie van tijd is dat de winkels worden overgenomen. "We maken ons er verder geen zorgen over. Alles is op lijn om overgenomen te worden, behalve die ene winkel in Den Haag." 

Sissy-Boy ging in april 2019 failliet en maakte daarna een doorstart onder het moederbedrijf van Sacha en Manfield. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!