De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Functional expert store application bij Action
Onze Functional Expert Store Applications begrijpt meer dan alleen de functionele aspecten van de Store Applications, zoals kassa's, orderterminals en intranet; je weet ook hoe deze aansluiten op de bedrijfsprocessen van Action omdat je de tussenpersoon bent voor IT en de key-users van Store Operations. Daarnaast heb je een brede kijk op het gebied van systemen en doe je uitgebreide kennis op van verbindingssystemen.

Zwaagdijk, fulltime
Vacaturedetails

Director group strategy bij Philips
De Group Strategy Director zal zich bezighouden met strategische projecten en rapporteert direct aan de Heads van de Business Units, de Market Leads en soms rechtstreeks aan het Steering Committee, dat onder meer bestaat uit ExCo leden en de CEO. De verantwoordelijkheden variëren van wereldwijde projecten op groepsniveau tot projecten met een grote impact binnen specifieke markten. Elk project zal bestaan uit werkstromen die op hun beurt worden beheerd door (Senior) Group Strategy Managers.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Business controller bij Suitsupply
De Business Controller is best-in-class in cashflowmanagement, zodat Suitsupply goede voorspellingen kan maken. Het bedrijf is momenteel bezig met de implementatie van Cashforce. Dit programma gaat in eerste instantie de cashflow-reporting overnemen. De Business Controller is verantwoordelijk voor de procesontwikkeling ervan en verzorgt de sanity check van de input. Zeer nauwkeurig te werk gaan zonder de grote lijn uit het oog te verliezen, kan deze persoon dus als de beste.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.