Albert Heijn heeft het lastig met Allerhande Kookt

Albert Heijn heeft het lastig met Allerhande Kookt

Het valt niet mee om van Allerhande Kookt een succes maken. Dat zegt Wouter Kolk, ceo van Ahold Delhaize Europa en Indonesië in de podcast De Vernieuwing van DPG Media.

Albert Heijn begon een jaar geleden in Amsterdam met een keuken, waar onder leiding van een chef-kok wordt gekookt. De maaltijden kunnen besteld worden bij Thuisbezorgd.nl en Deliveroo, die ze binnen een half uur bezorgen. Volgens Kolk is het grootste probleem dat het moeilijk is om gezonde gerechten te kunnen aanbieden, zodat mensen meerdere keren in de week iets willen bestellen.

"Je moet iets koken wat kan reizen", legt Kolk uit. "Het moet dertig à veertig minuten goed blijven, zoals pizza en babi pangang. En dat is verdomd lastig." Volgens Kolk kom je dan al snel uit bij Flammkuchen of zelfgemaakte sushi. "En dat is nou net niet de bedoeling."

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!