Albert Heijn lanceert nieuw foodservice-concept in Utrecht

Albert Heijn lanceert nieuw foodservice-concept in Utrecht

Albert Heijn introduceert een nieuw foodservice-concept. De supermarktketen biedt verse maaltijden aan buiten de supermarktpoortjes, die klanten kunnen afhalen of ter plekke kunnen consumeren. Een filiaal in Utrecht heeft de primeur, meldt Distrifood.

Het nieuwe concept werd bij de opening van de supermarkt aan de Neude, vorige week woensdag, gelanceerd. Meerdere koks bereiden er verse broodjes, salades, pizza’s en andere maaltijden in een keuken en er is een zitruimte ingericht om ter plekke te kunnen eten. De maaltijden kunnen ook mee naar huis genomen worden. 

Volgens Distrifood is het streven van Albert Heijn om komend jaar meer van deze keukens te openen, maar waar en wanneer is nog niet bekend. Het concept sluit aan op Allerhande Kookt, de formule die verse maaltijden bezorgt bij klanten in Amsterdam. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!