De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Rivièra Maison Sales Manager Online Retail
Door zich vol te richten op het (verder) ontwikkelen van partnerships met bestaande en nieuwe klanten - denk aan Bol, Amazon, fonQ en Wehkamp – weet de Sales Manager de (online) omzet van Rivièra Maison indrukwekkend te vermenigvuldigen. Een mooie uitdaging en geweldige manier om concreet impact te maken op de organisatie en de transitie waarin deze zich bevindt.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Sligro Marketing Directeur
De Marketing Directeur is verantwoordelijk voor een consistente uiting en invulling van het merk Sligro, waaronder de visuele identiteit. Hij of zij zorgt er daartoe voor dat het marketingteam meekijkt en meedenkt bij zowel de digitale als offline ontwikkelingen in ZB en het platform. 

Veghel, fulltime
Vacaturedetails

Kraft Heinz Customer Group Manager
De Customer Group Manager is eindverantwoordelijk voor een van de grootste klanten van Kraft Heinz. De relatie is zeer mensgericht, wat vooral zo moet blijven, maar moet daarnaast strategisch naar een hoger niveau getild worden. De focus moet niet langer alleen op dit en het volgende kwartaal liggen, maar (minimaal) een jaar vooruit kijken. Die strategische, vooruitziende dimensie is een van de belangrijkste assets die de Customer Group Manager aan de rol toevoegt.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails