Chefkok Ron Blaauw sluit restaurant in pand Hudson’s Bay

Chefkok Ron Blaauw sluit restaurant in pand Hudson’s Bay

Gastrobar Indonesia Downtown van Ron Blaauw sluit per 1 maart zijn deuren. Het restaurant zit op de vijfde verdieping van het Hudson’s Bay-pand aan het Rokin in Amsterdam. Blaauw moet vertrekken omdat de huurovereenkomst beëindigd is. Dat meldt de chefkok op Instagram. 

Blaauw huurde de ruimte op de vijfde verdieping van Hudson’s Bay. De huurovereenkomst met verhuurder Zurich Insurance loopt 1 maart af, wat automatisch betekent dat het restaurant ook weg moet. 

Het Parool meldt dat klanten die na 1 maart nog een reservering hebben staan, een mail krijgen waarin staat dat deze geannuleerd wordt. In de mail staat ook dat is geprobeerd om een rechtstreekse overeenkomst met de verhuurder te sluiten, maar dat is niet gelukt. “De verhuurder wil het gehele pand leeg hebben, ook Downtown moet zijn biezen pakken”, aldus de e-mail. Blaauw laat aan de krant weten eerst dit nieuws te verwerken voordat hij nadenkt over een nieuwe locatie voor Indonesia Downtown. 

In oktober wilde Hudson’s Bay Ron Blaauw binnen twee weken uit het pand zetten. Toen stapte de chefkok naar de rechter en die oordeelde dat het restaurant mocht blijven.
 

Reacties 1


Alexe Van andel 28 feb, 20:35

BE.LA.CHE.LIJK!!!! dit was echt een toevoeging aan de stad!!! Alsof je een andere wereld binnen stapte. Ik hoop dat je elders een nieuwe downtown kan beginnen. Wij komen zeker weer langs! Thanks Ron Blauw ♡♡

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!