Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Online marketingmedewerker bij Dermatuer
In deze functie ondersteun je het (online) marketingteam bij het uitvoeren van online marketingcampagnes van de drie merken. Je denkt mee over hoe nieuwe producten in de markt worden gelanceerd en assisteert in het voorbereiden en produceren van diverse content voor o.a. de webshop, e-commerce, social media en e-mail. 

Breda, fulltime
Vacaturedetails

Country Manager bij YSDS
De Country Manager is over de gehele linie eindverantwoordelijk voor de Nederlandse tak van YSDS. Doelgericht verkent de Country Manager het speelveld, weet de juiste partijen aan tafel te krijgen en ze vervolgens moeiteloos te overtuigen van de ijzersterke propositie van YSDS. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Sales Manager Online Retail bij Rivièra Maison
Door zich vol te richten op het (verder) ontwikkelen van partnerships met bestaande en nieuwe klanten - denk aan Bol, Amazon, fonQ en Wehkamp – weet de Sales Manager de (online) omzet van Rivièra Maison indrukwekkend te vermenigvuldigen. Een mooie uitdaging en geweldige manier om concreet impact te maken op de organisatie en de transitie waarin deze zich bevindt.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!