Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Omnichannel marketeer Decorette bij Euretco
Je offline en online marketingkennis is groot en als echte aanpakker wil je graag verantwoordelijk zijn voor de gehele campagne van een mooi Retailmerk! Je hebt maar één doel: commerciële kansen optimaal benutten door een perfecte marketingcampagne te ontwikkelen. Dankzij jouw organisatietalent en creativiteit weet je de formule Decorette nog commerciëler en professioneler neer te zetten.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

Traffic medewerker (tijdelijk) bij Dille & Kamille
Als traffic medewerker/producer zit je echt middenin alle projecten die we doen. Of het nou het regelen van drukwerk is of het zoeken van de perfecte locatie voor een fotoshoot; jij zorgt dat het gebeurt. Ook hou je deadlines in de gaten en spreek je mensen aan op hun verantwoordelijkheden. Je werkt direct samen met de (content-) marketeers, onze vormgever en externe leveranciers.

Amsterdam, 32-38 uur
Vacaturedetails

Online marketingmedewerker bij Dermatuer
In deze functie ondersteun je het (online) marketingteam bij het uitvoeren van online marketingcampagnes van de drie merken. Je denkt mee over hoe nieuwe producten in de markt worden gelanceerd en assisteert in het voorbereiden en produceren van diverse content voor o.a. de webshop, e-commerce, social media en e-mail. 

Breda, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!