Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Cco bij Jumpsquare Group
De nieuwe CCO gaat zich over die vraag buigen. Hij of zij gaat het commerciële speelveld optimaliseren, vooral in de kernmarkt Nederland, maar ook in de groeimarkten België en Duitsland waar nu veel parken worden geopend. De CCO stuurt de marketing, sales, en business development-activiteiten aan, evenals de partnerships. Daarbij speelt een aantal strategische vraagstukken een rol, zoals: wie zijn de belangrijkste doelgroepen? Hoe converteer je online traffic naar fysieke traffic? Wat moet de campagnestrategie worden – en hoe zetten we de huidige praktijk van veel kleine, lokale en intern gerichte campagnes, om in een meer strategische combinatie van weinig maar effectieve grootschalige campagnes gericht op het creëren van awareness?

Nieuwegein, fulltime
Vacaturedetails 

Head of category bij Pricewise
De Head of Category krijgt de volledige verantwoordelijkheid over één van de categorieën van Pricewise. Hij/zij beheert de P&L en heeft alle ruimte om zijn/haar eigen winkel neer te zetten en uit te bouwen. De Head of Category rapporteert aan de CCO en is onderdeel van het (extended) MT. Het belangrijkste doel voor de Head of Category en zijn/haar team is conversieoptimalisatie. Door daar strak op te sturen, zorgt de Head of Category voor groei in zijn/haar eigen categorie en voor cross-sell met andere categorieën.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Omnichannel marketeer Decorette bij Euretco
Je offline en online marketingkennis is groot en als echte aanpakker wil je graag verantwoordelijk zijn voor de gehele campagne van een mooi Retailmerk! Je hebt maar één doel: commerciële kansen optimaal benutten door een perfecte marketingcampagne te ontwikkelen. Dankzij jouw organisatietalent en creativiteit weet je de formule Decorette nog commerciëler en professioneler neer te zetten.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!