Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Sales manager bij Temper
Als eindverantwoordelijke voor de performance van het Randstad-team ziet de Sales Manager er nauwlettend op toe dat het teamtarget op regionaal niveau gehaald wordt. Op basis van analytics en afspraken met klanten stelt de Sales Manager targets voor individuele teamleden, net als voor het hele team. Om ervoor te zorgen dat alle doelstellingen gehaald worden, is goede begeleiding en coaching van het team essentieel.

Nieuwegein, fulltime
Vacaturedetails 

Traffic marketeer bij Dille & Kamille
Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke Traffic Medewerker. Binnen de marketingafdeling speelt content een heel belangrijke rol. We maken mooie foto’s, schrijven inspirerende teksten en brengen die op het juiste moment bij de juiste mensen onder de aandacht. Om dit allemaal mogelijk te maken, is onze traffic medewerker onmisbaar.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Omnichannel marketeer Decorette bij Euretco
Je offline en online marketingkennis is groot en als echte aanpakker wil je graag verantwoordelijk zijn voor de gehele campagne van een mooi Retailmerk! Je hebt maar één doel: commerciële kansen optimaal benutten door een perfecte marketingcampagne te ontwikkelen. Dankzij jouw organisatietalent en creativiteit weet je de formule Decorette nog commerciëler en professioneler neer te zetten.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!