'Apple overweegt heropening winkels in april'

'Apple overweegt heropening winkels in april'

Apple gooit de deuren van zijn winkels buiten China in april mogelijk weer open. Dat blijkt uit een memo van de bedrijfsleiding die in handen is van persbureau Bloomberg

Eerder heropende de Amerikaanse techreus zijn 42 winkels in China, waar de uitbraak van het coronavirus enigszins op zijn retour lijkt te zijn. Nu zouden ook de winkels buiten China op ‘gespreide basis’ heropend worden.

De memo waarop Bloomberg zich baseert is verstuurd door senior vice president of people & retail Deirdre O’Brien. De eerste filialen zouden hun deuren halfverwege april kunnen openen, afhankelijk van de plaatselijke situatie. “We geven updates per winkel, zodra specifieke data vastgesteld zijn”, aldus O’Brien in het bericht. Het kantoorpersoneel krijgt in elk geval tot 5 april de mogelijkheid om thuis te werken. “Behalve voor het personeel waarvoor aanwezigheid noodzakelijk is.”

Apple sloot eerder deze maand honderden winkels om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een woordvoerder van de techreus wil niet reageren op de memo.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!