Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Sales manager bij Temper
Als eindverantwoordelijke voor de performance van het Randstad-team ziet de Sales Manager er nauwlettend op toe dat het teamtarget op regionaal niveau gehaald wordt. Op basis van analytics en afspraken met klanten stelt de Sales Manager targets voor individuele teamleden, net als voor het hele team. Om ervoor te zorgen dat alle doelstellingen gehaald worden, is goede begeleiding en coaching van het team essentieel.

Nieuwegein, fulltime
Vacaturedetails 

Online marketing medewerker bij Dermatuer
In deze functie ondersteun je het (online) marketing team bij het uitvoeren van online marketingcampagnes van de 3 merken. Je denkt mee over hoe nieuwe producten in de markt worden gelanceerd en assisteert in het voorbereiden en produceren van diverse content voor o.a. de webshop, e-commerce, social media en e-mail. Daarnaast spar je samen met de Online Marketing Manager over hoe je de webshop, e-commerce en e-mail flow verder kunt optimaliseren en stuur je het digitale marketingbureau aan om deze optimalisatie door te voeren.

Breda, fulltime
Vacaturedetails

Omnichannel marketeer Decorette bij Euretco
Je offline en online marketingkennis is groot en als echte aanpakker wil je graag verantwoordelijk zijn voor de gehele campagne van een mooi Retailmerk! Je hebt maar één doel: commerciële kansen optimaal benutten door een perfecte marketingcampagne te ontwikkelen. Dankzij jouw organisatietalent en creativiteit weet je de formule Decorette nog commerciëler en professioneler neer te zetten.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!