MotorKledingCenter en MotoPort begraven de strijdbijl

MotorKledingCenter (MKC) en MotoPort gaan de samenwerking aan in Assen, in plaats van elkaar dwars te liggen. “We hadden het elkaar nog lange tijd moeilijk kunnen maken, maar dat brengt veel kosten en negatieve energie met zich mee, die anders beter te besteden is”, aldus Jan Huls van MotoPort. 

De samenwerking houdt in dat er motoren van MotoPort Assen tentoongesteld worden in de nieuwe vestiging van MotorKledingCenter op het bedrijventerrein Peelerpark in Assen. Voor motorspecifieke accessoires, verkoop en onderhoud aan motoren worden klanten doorverwezen naar MotoPort. Ook gaan de twee partijen samen evenementen organiseren. 

MotoPort Assen maakte begin deze maand bezwaar tegen de nieuwe vestiging van MKC, omdat de winkel op een industrieterrein zou komen, wat in strijd is met het gemeentelijke beleid. Op het bedrijventerrein mogen volgens het beleid alleen auto’s, caravans en boten verkocht worden. “Ondanks het feit dat we sterk stonden in ons verweer bij de gemeente, voelt het voor mij beter om juist in deze tijd de samenwerking op te zoeken, om zo gezamenlijk meer motorrijders naar Assen te halen”, aldus Huls.

MotorKledingCenter nam vorig jaar de winkels van het failliet verklaarde MotoZoom over. Het bedrijf heeft acht winkels verspreid door Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!