KPN neemt afscheid van ruim 200 uitzendkrachten

KPN neemt afscheid van ruim tweehonderd uitzendkrachten die in de winkels van het telecombedrijf werken. Dit gebeurt omdat 91 van de 107 winkels langer dicht blijven, omdat de coronamaatregelen van het kabinet zijn verlengd tot eind april.

De uitzendkrachten hebben dat donderdag via een conference call te horen gekregen, meldt De Telegraaf. Ze worden nog tot 7 april doorbetaald. KPN zegt niet in aanmerking te komen voor de steun die de overheid biedt voor loondoorbetaling, omdat het telecombedrijf niet heel veel omzet misloopt.

KPN hoopt de uitzendkrachten weer in dienst te nemen zodra de winkels weer open gaan, zegt een woordvoerder tegen de krant.

Reacties 4


Retail Expert 3 apr, 10:28

Maar wacht eens even....KPN loopt niet veel omzet mis? Waarom zouden zij in deze moeilijke tijden die arme uitzendkrachten dan niet gewoon in dienst houden? Grofweg 400.000 euro per maand en KPN kan dat niet een paar maandjes volhouden? Nee, de dividendgraaiers gaan weer voor.


Reinder Koornstra 3 apr, 11:12

Lees het interview in Trouw vandaag van ex-AKZO baas Van Lede over die overdreven aandacht van directies voor meer dividend voor de aandeelhouders en daarmee voor hun eigen bonussen. Ten koste van hun personeel én hun onderzoekscapaciteit! Toch geen ‘Linkse Rakker!


Ari Isia 3 apr, 14:21

Iedereen die bij KPN heeft gewerkt weet dat KPN schijt heeft aan personeel. Er word veel verwacht ( productie ,nieuwe ideeën aanleveren , jaarlijks POP verslagen , etc etc ) je krijgt nauwelijks wat terug .Uit ervaring en dan mag ik ook spreken voor mede ex-collega's.Met stip K*T bedrijf nummer 1.Complete horror verhalen wat KPN presteert op heb het gebied van werknemers .( de laan uit sturen om te voorkomen dat de werknemer vast in dienst moet .en vervolgens 3 maanden later mogen ze terug komen .Elk jaar vliegen er tientallen uit omdat er weer uitbesteed word aan India, polen etc etc .Echt walgelijk bedrijf


Joop Sapulette 3 apr, 23:05

De god van de mammon gaat voor de uitzendkrachten!!!!!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!