Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Marketing directeur bij Sligro
De Marketing Directeur is verantwoordelijk voor een consistente uiting en invulling van het merk Sligro, waaronder de visuele identiteit. Hij of zij zorgt er daartoe voor dat het marketingteam meekijkt en meedenkt bij zowel de digitale als offline ontwikkelingen in ZB en het platform. Bij operaties die verband houden met branding is in de gehele Sligro Food Group een extern communicatiebureau betrokken. De coördinatie en afstemming met dit en andere ondersteunende bureaus valt ook onder de verantwoordelijkheid van de Marketing Directeur.

Veghel, fulltime
Vacaturedetails

Sales manager online retail bij Rivièra Maison
De Sales Manager Online Retail vormt samen met de accountmanagers van onder meer Nederland, de Benelux, Frankrijk en Duitsland het salesteam van Rivièra Maison. De lijnen zijn kort binnen de organisatie; er wordt onderling veel geschakeld. Intern stakeholdermanagement en mensen in alle lagen van de organisatie kunnen overtuigen is belangrijk in deze rol. De Sales Manager Online Retail stuurt medewerkers en online partners aan en rapporteert direct aan Sales Director.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Country Manager bij YSDS
De Country Manager gaat die lijn de hoogte in duwen en daarmee een substantiële bijdrage leveren aan de beoogde groei van YSDS. Als hoofd van YSDS Nederland is de taak duidelijk: meer hoogwaardige klanten aantrekken die een hogere order value garanderen. Het leeuwendeel van zijn/haar tijd besteedt de Country Manager aan het aantrekken van nieuwe partijen, terwijl hij/zij tegelijkertijd het bestaande klantenbestand blijft bedienen.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!