Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Head of category bij Pricewise
De Head of Category van Pricewise krijgt de kans om in een stabiele en ambitieuze omgeving zelf een winkel neer te zetten en uit te bouwen. Hij/zij is P&L-verantwoordelijk en geeft leiding aan een multidisciplinair team. Daarmee zijn alle ingrediënten voor succes ruimschoots aanwezig.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Traffic marketeer bij Dille & Kamille
Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke Traffic Medewerker. Binnen de marketingafdeling speelt content een heel belangrijke rol. We maken mooie foto’s, schrijven inspirerende teksten en brengen die op het juiste moment bij de juiste mensen onder de aandacht. Om dit allemaal mogelijk te maken, is onze traffic medewerker onmisbaar.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Online marketingmedewerker bij Dermatuer
In deze functie ondersteun je het (online) marketingteam bij het uitvoeren van online marketingcampagnes van de drie merken. Je denkt mee over hoe nieuwe producten in de markt worden gelanceerd en assisteert in het voorbereiden en produceren van diverse content voor o.a. de webshop, e-commerce, social media en e-mail. 

Breda, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!