Bruna-moeder werkt samen met logistiek netwerk Homerr

Bruna-moeder werkt samen met logistiek netwerk Homerr

De Audax Groep werkt samen met sociaal logistiek netwerk Homerr voor het duurzaam bezorgen en retourneren van pakketten. Inmiddels zijn honderd winkels uit het portfolio van Audax, waaronder vestigingen van Bruna en AKO, aangesloten bij Homerr en verzorgt Audax Logistiek het transport.

De bedrijven zeggen krachten te bundelen op het gebied van e-commerce, netwerk en logistiek voor ‘een nieuwe kijk op pakketbezorging’. Audax Logistiek bezorgt en haalt pakketten op bij de aangesloten Homerr-servicepunten in winkels of bij particuliere ‘buurtpunten’ in Nederland. Zo wordt er naar eigen zeggen meer bezorgcapaciteit gecreëerd zonder extra bussen in te zetten. 

“Audax en Homerr hebben de gezamenlijke doelstelling om zo veel mogelijk logistieke stromen te combineren”, stelt Casper de Nooijer, ceo van Audax Groep. “Als logistieke retailer kunnen wij door het verhogen van de efficiency zorgen voor een reductie van de CO2-uitstoot." Audax verwacht het aantal Homerr-distributiepunten binnen zijn eigen netwerk de komende maanden verder uit te breiden. 

Reacties 1


Sas Aanheim 8 mei, 00:58

Het gaat super met Bruna. De omzetten vliegen omhoog. Het is nog nooit zo druk geweest bij ons.

Medewerker Bruna

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!