Hornbach geeft bouwprofessionals de ruimte

Hornbach geeft bouwprofessionals de ruimte

Hornbach geeft bouwprofessionals de ruimte. Vanaf woensdag is er een aparte ingang voor zogenoemde ProfiCard-houders. Zij kunnen anders dan doe-het-zelvers ook tussen 18.30 en 21.00 uur in de bouwmarkt terecht.

Volgens Hornbach wordt dit gedaan om de bezoekersstroom beter te spreiden. "Daarmee minimaliseren we de wachttijden voor iedereen en vergroten we de veiligheid voor medewerkers en consumenten", zegt algemeen directeur Evert de Goede. Hornbach is de eerste bouwmarkt die 's avonds weer opengaat.

Hornbach, dat vijftien winkels in Nederland heeft, zegt dat de veiligheidsmaatregelen goed werken. Zowel medewerkers als klanten zijn eraan gewend, zegt De Goede. Het lijkt soms erg druk bij Hornbach, maar de algemeen directeur wijst erop dat de winkels zeer ruim zijn. Een gemiddelde winkel van de Duitse klusketen is vijftienduizend vierkante meter.

Reacties 8


Ron Schuring 12 mei, 16:05

Als op fiets of lopend komt , mag je er niet in duiven. Waarom??


Antonius Aalders 12 mei, 19:28

Gekwalificeerd personeel aannemen scheelt ook een hoop of de mensen die er lopen een gedegen opleiding geven


R debruin 12 mei, 22:24

Fantastisch, particulieren zijn absoluut niet belangrijk voor Hornbach
Zelf geconfronteerd met het feit dat wij niet samen naar binnen mochten om de nieuwe badkamer uit te zoeken en bestellen, ik moest alleen naar binnen zelfs na uitleg dat je toch niet kunt verwachten dat je niet alleen een nieuwe badkamer gaat uitzoeken.
Dus Hornbach, maandag 11mei 5K laten lopen, zijn nu naar een andere bouwmarkt geweest waar we wel samen welkom waren


M. Overweg 12 mei, 22:58

Ik word hier echt zo moe van. Denkt u nou echt dat Hornbach uw 5k wat kan schelen terwijl er boetes op staan als ze zich niet aan de voorgeschreven regels houden. Veiligheid is hun ogen veel belangrijker. Ze gaan hier nu ook niet anders over denken omdat u dat zo hard bent gaan roepen. Ook in onze (andere bouwmarkt) bent u (helaas) niet welkom ivm deze omstandigheden. Uw, maar vooral onze veiligheid gaat voor uw aankopen. Groet


John Theunisse 13 mei, 06:43

Sommige mensen snappen het nog steeds niet. Zoals mensen uitschelden die de karretjes voor jou schoonmaken maar die dan ook tegen jou zeggen dat je maar met 1 persoon naar binnen mag.
Mensen het is ook voor u bescherming!


Nicole aerts 13 mei, 15:51

Ja idd snappen het nog steeds niet ook hornbach moet zich aan de regels houden maar zo is het tegenwoordig ikke ikke mensen denk verder en ben niet egoïstisch het is ook voor jullie gezondheid en badkamer uitzoeken kan altijd nog lijkt me kunt ook wachten


Jay Tik 13 mei, 20:31

Nog steeds snappen mensen niet dat het om veiligheid gaat met de samenleving. Een ieder is belangrijk bij alle bouwmateriaal zaak als er gevraag word een persoon per keer respecteer dat ook dan als je bent gaat die nieuwe badkamer jou beter maken ik koop zelf voor 350.000 per jaar als nog mag ik alleen naar binnen


Marijn dekker 13 mei, 21:41

5k.zeau zeau. Dat is een machtig grote badkamer. Een beetje wc ruimte kost al meer

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!