Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Sales Manager bij Temper 
Als eindverantwoordelijke voor de performance van het Randstad-team ziet de Sales Manager er nauwlettend op toe dat het teamtarget op regionaal niveau gehaald wordt. Op basis van analytics en afspraken met klanten stelt de Sales Manager targets voor individuele teamleden, net als voor het hele team. Om ervoor te zorgen dat alle doelstellingen gehaald worden, is goede begeleiding en coaching van het team essentieel.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Cco bij Jumpsquare Group
De nieuwe cco gaat het commerciële speelveld optimaliseren, vooral in de kernmarkt Nederland, maar ook in de groeimarkten België en Duitsland waar nu veel parken worden geopend. De CCO stuurt de marketing, sales, en business development-activiteiten aan, evenals de partnerships. Daarbij speelt een aantal strategische vraagstukken een rol, zoals: wie zijn de belangrijkste doelgroepen? Hoe converteer je online traffic naar fysieke traffic?

Nieuwegein, fulltime
Vacaturedetails

Data & Automation Engineering Lead bij HelloFresh
HelloFresh zoekt een Data & Automation Engineering Lead die binnen de hele Benelux-organisatie workflows optimaliseert, schaalbaar maakt en versnelt. Daardoor kan er op veel vlakken meer efficiency behaald worden door de businessprocessen slimmer te maken en te automatiseren. Data engineering en data science spelen hierbij een cruciale rol, want data-gedreven werken zit in de haarvaten van deze organisatie. De impact van deze rol ligt daardoor op zowel data-engineering als op proces- en workflow optimalisatie in de business.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!